Salată de sfecla

20 sept.

salata

Pentru că aveam câteva sfecle rătăcite prin sertar am preparat rapid o salată tomnatică, colorată și tare bunicică.
Ingrediente:

2 -3 sfecle

2 morcovi

100 g de brânză feta

oțet balsamic

sare, piper, oregano

Procedura e foarte simplă, fierbem sfecla și morcovii aproximativ 40 de minute, până când pot fi înțepați ușor. Lăsăm legumele să se răcească apoi le curățim și le tăiem cubulețe.
Adăugăm brânza feta tăiată cubulețe, sarea, piperul un pic de oregano uscat și stropim cu oțet balsamic. Putem să adăugăm și un pic de ulei de măsline, eu am preferat fără.
Gata, salata noastră tomnatică poate fi servită, v-am zis că e o rețetă rapidă, nu?
Pofta bună și o toamnă colorată 🙂

salata sfecla

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s