Aventura daneză începe

14 sept.

O noua postare pe blog aduce cu ea o noua categorie pe blog Expat in Danemarca și vine odată cu un nou capitol în viata de „copil-adult” a povestitorului (adică eu) – mutarea în Danemarca, mai exact în Aarhus.
Ce nu ați auzit de Aarhus? Nici eu pana a ma muta aici. Asa ca în această aventură pe care am început-o vă invit să vă alăturați ca să descoperim împreuna Danemarca, Aarhus-ul și viața de expat.

Aarhus
După ce Gurmandul hoinar a făcut atâtea călătorii imaginare prin diferite țări și a încercat să aducă specificul și savoarea lor în bucătăriile și pe ecranele cititorilor, iată ca a venit timpul sa-și ia zborul pe bune și a aterizat exact în nordul Europei, într-un oraș la malul marii, ploios, verde, cu clădiri din cărămida, acoperite de iedera – de parca ar fi imagini luate de pe cărți postale.

Ideea acestei categorii noi a venit în momentul în care mi-am dat seama ca în încercarea mea de a ma pregăti pentru viata în Danemarca cel mai mult m-au ajutat sfaturile găsite pe bloguri, articole online și pagini de Facebook asa ca m-am gândit sa împărtășesc experiențele mele. Unora le vor fi utile informațiile în drumul lor spre Danemarca, iar alții vor călători imaginar în țara poveștilor lui Hans Christian Andersen.
Eu una vreau să văd dacă chiar sunt danezii cei mai fericiți oameni din lume, cum s-a tot vehiculat, și dacă da – de ce? 🙂

Nu ma declar un mare cunoscător al vieții în Danemarca, nici nu sunt, dimpotrivă, sunt un novice în tot ce înseamna viata de expat, tocmai de aceea cred ca va fi o aventura interesanta (buna de povestit nepoților) așa ca haideți sa vedem ce-o ieși!

P.S. pe cei mai versați în ale trăitului Danemarcei îi provoc sa-și împărtășească experiențele prin comentarii sau de ce nu guestpost-uri 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s